— Asiakkailta kuultua —

Petra Pulkkinen

Toimitusjohtaja/Opineo Oy

"Olen yrittäjä ja kiireinen kolmen lapsen äiti. Onnexin palveluista mä olen käyttänyt tätä kotisiivouspalvelua ja se on se suurin juttu mulle. Siihen kaipaan eniten apua. Voin suositella Onnexin palveluja lämpimästi kenelle tahansa, mutta erityisesti niille, jotka haluaa jotain helpotusta siihen arkeen. Mä luotan tosi vahvasti siihen, että asiat tapahtuu ja luotan niihin ihmisiin, kenen kanssa olen ollut yhteydessä ja tottakai se lopputuloskin kertoo aina jotain puolestaan. Onnexin palvelut on muuttanut mun elämää parempaan suuntaan."

Kotisiivouksen asiakas

Riihimäki

"Olen todella tyytyväinen. Työntekijä todella tekee annetut työt. Nyt esim. isoja mattoja. Hyvin työntekijä tekee työnsä ja sovitusti työ on säännöllistä (itse ennemminkin miettii, miten työntekijä jaksaa), haluaisin siivouspalvelua useamminkin. Työntekijästä näkee, että hän tekee mielellään ja että hän haluaa, että jää puhdas jälki. Ihanaa, kun koti on puhdas!!! Toivon, että saatte asiakkaita ja jatkatte hyvin. ÄLKÄÄ VAAN LOPETTAKO!!!"

Asiakas tapetoinnista ja ikkunanpesusta

"Mun mielestä KAIKKI meni hyvin. Oli kauheen ihania ihmisiä - ja tarkkoja! Tekivät ihanan työn. Kova työhän siinä oli, mutta ottaisin heidät uudestaankin mielelläni!!!"

Asiakas Hämeenlinnasta

"Tehtiin sokkelin ja kiveyksen reunaa sekä nurmikon reunaan kiveystä, ettei nurmikko karkaa. Lisäksi tehtiin kukkapenkkejä ja istutettiin kukkia. Tykkäsin, että oli hieno! Kympin juttu!! Reipas työntekijä. Jäi kiva mieli. Miellyttävää oli olla hänen kanssaan."

Ei mennyt kuin strömssöössä

"Yrityksen toiminta mitataan nimen omaan silloin, kun kaikki ei menekään ihan suunnitellusti. Olette hoitaneet tilanteen hienosti, minkä takia tilaan jatkossakin mielelläni palveluja Onnexilta.""

Leena Mäki-Ketelä, kuvataiteilija

rivitalopihan uudistaminen

"Heillä trimmasi hyvin ja yhdessä he junailivat ratkaisut hienosti. Sanoinkin heille, etten halua kyylätä heitä, mutta on vain niin mukava katsoa heidän työskentelyään. Nautin yksineläjänä, kun tontilla oli ääntä."

Asiakas viikkosiivouksesta

"Hän on nopea ja tehnyt kiltisti kaikki, mitä olen pyytänyt. Samanlaista palvelua haluan edelleenkin."

Asiakas tapetointityöstä

"Työ oli erittäin siistiä ja huolellista ja mukavat rauhalliset tekijät."