Wanted - Myynnin ja markkinoinnin Kymppi!

18.08.2021

Sykkiikö sydämesi myynnille? Palatko halusta asiakaspalveluun?

Oletko kuin kala vedessä digitaalisissa kanavissa?

Haluatko päästä osaksi merkityksellistä ja vastuullista start-up:ia?

Onnexi Oy on palvelualla toimiva kasvuyritys, Hämeenlinnasta liikkeelle lähtenyt, nyt jo yli 30 paikkakunnalla toimiva yli 300 upean 55-75v "Sennun", seniorin vastuullinen työnantaja. Mahdollistamme upeiden, osaavien, merkityksellistä tekemistä ja lisätienestiä kaipaavien 55-75v "Sennujen" työpanoksen joustavasti ja luotettavasti koteihin ja yrityksiin.

Nyt etsimme Onnexin-tiimiin positiivista ja rohkeaa henkilöä osa-aikaiseksi Kympiksi oppimaan ja vastaamaan B2B myynnin operaatioista, tavoitteellisesta digimarkkinoinnista sekä asiakaspalvelusta. Henkilöä, joka saa asiat tapahtumaan ja asiakkaillemme hymyn huulille. Oletko se sinä?

Pääasiallisiin työtehtäviisi lukeutuu

 1. B2B myynnin operaatioiden hoitaminen (kokenut myyjä sparraamassa)
 2. Digitaalinen markkinointi ja sisällöntuotto eri kanavissa - graafinen toteutus, sisällöntuotto, kampanjoiden toteutus ja seuranta.
 3. Asiakaspalvelu puhelimitse mobiiliaspan kautta sekä sähköisesti

Lisäksi osaamisesi ja mielenkiintosi perusteella pääset tuottamaan uutiskirjeitä, toteuttamaan markkinoinnin automaatiota ja hakukoneoptimointia sekä rakentamaan työntekijöillemme ja asiakkaillemme someyhteisöjä. Nyt sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus päästä kasvamaan ja kehittymään Onnexin monipuolisessa työympäristössä.

Toivomme sinulta

 • Sydämen paloa ja rohkeutta oppia B2B myyntiä ja asiakaspalvelua
 • Koet omaksesi yrityksemme vision ja haluat toimia Suomen mummojen ja pappojen puolesta. Meillä ei olla "vaan töissä", vaan oppimassa ja muuttamassa maailmaa.
 • kiinnostusta tavoitteelliseen digitaaliseen monikanavaiseen markkinointiin
 • Opiskelutaustaa tai kokemusta sisällöntuotosta digitaalisiin kanaviin
 • Sujuvaa selkeää ja myyvää tekstintuottoa pilke silmäkulmassa
 • Näkemystä luovien ideoiden toteuttamisesta - meillä taatusti pääset kokeilemaan ja testaamaan!
 • Kiinnostusta opetella digitaalisten työkalujen käyttöä: O365, Canva, Promo, Seidat, oma alustamme Onnexi-portaali
 • Olet omatoiminen, utelias rohkelikko - meillä mieluummin tehdään ja pyydetään anteeksi vasta jälkikäteen. Opitaan nopeasti mokista ja ei kun eteenpäin!

Tarjoamme sinulle

 • Monipuolisen ja inspiroivan kasvuympäristön sekä taatusti erilaisen työyhteisön upeiden "Sennujemme" keskellä
 • Kokeneen myyjän sparrauksen B2B myyntiin ja myynnin operaatioihin.
 • Etänä tehtävän työn ja mobiilin työympäristön. Toimimme kaikki kotoa käsin, joten tässä on mahdollisuutesi asuinpaikastasi huolimatta.
 • Palkallisen työn joustavilla työajoilla (n. 5H+5H - 2 pv /10H per vko, 40 H/kk). Työ sopii hyvin esim. opiskelijoille tai vaikka hoitovapaalla olevalle.
 • Pilke silmäkulmassa olevan uniikin, isolla sydämellä varustetun työyhteisön. Varaudu vinoon pinoon villasukkia, joita meidän mummomme tulevat sinulle tekemään!
 • Mahdollisuuden päästä rakentamaan parempaa, yhteisöllisempää ja vastuullisempaa tulevaisuutta kaikille ikääntyville - meille kaikille siis.

Onnexin kulttuuri on rento, avoin ja inspiroiva. Meillä sinä saat olla juuri sinä. Nyt sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus hakea mukaan työskentelemään innostavien projektien pariin sekä kehittymään start-up ympäristöön. Meillä ei ole toimistoja, mutta kaiken työn voi tehdä etänä. Toimarin tavoittaa usein Hyvinkäältä.

Saiko paikkamme sydämesi sykkimään? Toimi heti, sillä haluamme jo kuulla sinusta!

Lähetä 31.8.2021 mennessä CV + avoin hakemus sekä toiveesi tuntipalkasta ulla@onnexi.fi ja kerro kuinka sinä loistaisit meillä Myynnin ja Markkinoinnin Kymppinä.