Nurmijärvelle haetaan ahkeria tekijöitä!

03.10.2022

Pysyykö sinulla lapio kädessä säällä kuin säällä? Oletko luotettava, oma-aloitteinen ja etsit mukavia keikkatöitä eläkkeen lisäksi? Jos vastasit kyllä, olet etsimämme henkilö!

Etsimme Nurmijärvelle yritysasiakkaillemme reippaita ja ehdottomasti luotettavia tekijöitä lumitöihin ja erilaisiin kiinteistönhuolto- ja kunnossapitotöihin. Työt ovat keikkaluonteisia, mutta meidän kautta on mahdollista työllistyä Nurmijärven alueella muunkinlaiseen työhön.

Me tarjoamme mukavan työyhteisön ja mahtavat työkaverit! Meillä pääset työskentelemään omilla vahvuusalueillasi ja vaikuttamaan työntekoosi. Meille henkilöstön hyvinvointi on sydämen asia! 

Mitä edellytämme sinulta? Toivomme, että olet

💛 tunnollinen ja luotettava

💛 oma-aloitteinen 

💛 säänkestävä (töitä tehdään myös ulkona)

💛 aivan mahtava tyyppi

Hae mukaan iloiseen ja kasvavaan joukkoomme jo tänään!  

Onnexi Oy:n takana on vahva visio siitä, että tulevaisuudessa voittavia ja pärjääviä yhteiskuntia ovat ne, joissa kaikki ikäluokat saadaan mukaan aktiivisiksi tekijöiksi. Meillä on Suomessa valtava potentiaali vanhemmassa ikäluokassamme. Uskomme vahvasti siihen, että nuorissa on tulevaisuus, mutta vanhemmissa viisaus, kokemus ja osaaminen. Me välitämme työntekijöistämme ja joukossamme on tälläkin hetkellä yli 300 eläkeläistä eri puolilta Suomea. Olemme Avainlippu-merkin ylpeitä kantajia sekä Suomalaisen työnliiton jäseniä. Meillä on kunnia sanoa, että olemme yrityksenä saaneet Yhteiskunnallisen yrityksen-merkin.