Nastolassa tapahtuu, Oman Kylän Apu tarvitsee Sinua! 

08.09.2021

Nyt Nastolassa ensimmäiset yritysten sponsoroimat Ikäihmisten palvelut odottavat tekijöitä - 5 Nastolan ikäihmistä odottaa juuri Sinua, hyvä Nastolan työtön.

  1. ikkunanpesua
  2. siivousapua
  3. haravointia, kurtturuusujen poistoa, nurmikon leikkuuta, apuria keskuslämmityskattilan imurointiin
  4. ikkunanpesua
  5. miehelle kotimiestä/kaveria asiointikäynnin ajaksi

OMAN KYLÄN APU - uusi yhteistyömalli

Oman Kylän Apu on uudenlaista, hyvää tekevää, tarkkaan kohdennettua ja varmasti paikallisesti vaikuttavaa yhteistyötä.

Oman kylän Apu tuo yhteen Oman kylän Ikäihmiset, Oman kylän Yritykset ja Oman kylän työttömät.

Suomen Yrityksillä on mahdollisuus ostaa lahjakorteilla omalle kylälle sekä Ikäihmisille kipeästi kaivattuja arjen apuja kotiin että samalla antaa oman kylän työttömille mielekkäitä palkallisia työmahdollisuuksia.

Alueella toteutettava Oman Kylän Apu lisää alueen yhteisöllisyyttä ja luo Omaan kylään hyvinvointia, uskoa ja toivoa tulevaisuudesta!

MALLIKSI MUILLE - NASTOLA!

Lahden Nastolan alueella toteutetaan yhteistyönä ensimmäinen Oman Kylän Apu.

Nastolan seurakunnan Diakoniatyö yhdistää avun tarpeessa olevat paikalliset Ikäihmiset, Yritykset voivat ostaa heille avuksi työtä lahjakortteina ja Oman kylän työttömät voivat ilmoittautua palkallisia töitä tekemään. Hyria Säätiön Työkykyinen- hanke koordinoi paikallisia työttömiä ja Onnexi Oy mahdollistaa työn ostamisen, tilaamisen ja palkanmaksun.

MITEN?

Nastolan seurakunnan diakoniatyö jakaa harkintansa mukaan tarvitseville Oman Kylän Yritysten lahjoittamilla lahjakorteilla 3-4 tuntia per kotitalous "naapuriaputyötä".

Naapuriaputyö tarkoittaa kaikenlaista kodissa ja pihalla tarvittavaa, jota naapuri voisi tehdä:

Ulkoilemaan, asioimaan yhdessä, Kotisiivous, Ikkunanpesu, Pyykinpesu, Silitys, Verhojen vaihto, Mattojen tomutus, Petivaatteiden tuuletus ja vaihto, Kodin/tavaroiden järjestely, Varaston, autotallin siivous, Ruuanlaitto, Leivonta, Polttopuiden teko, Huonekalujen kasaaminen, Haravointi, Ruohonleikkaus

Jos olet Nastolan tai Villähteen alueen työtön työnhakija, voit ilmoittautua allaolevasta lomakkeesta halukkaaksi mukaan tekemään "naapuriaputyötä" Oman kyläsi Ikäihmisille. Oman kyläsi Yritykset ostavat lahjakortilla Ikäihmisille työtä ja Onnexi Oy:n vakuutettuna työntekijänä voit päästä tekemään näitä hyvän mielen keikkatöitä.

Mitä odotamme sinulta?

Oman Kylän Avun kampanjan kautta Onnexi Oy:n työntekijöinä toimiessasi edellytämme sinun olevan ehdottoman luotettava, kohtelias ja huolellinen. Teet aina parhaasi, niin myös tässä. Menemme töihin toisen ihmisen pyhimpään paikkaan, kotiin, ja odotamme sinun suhtautuvan tähän samalla kunnioituksella. Sinun ei tarvitse olla siivouksen tai kiinteistönhuollon ammattilainen. Koulutus- ja työtaustasi voi olla hyvin moninainen. Tärkeää on, että lähdet ja ryhdyt vain sellaisiin töihin, jotka uskot osaavasi.

Mitä saat meiltä? Sinulle maksetaan 11 €/tunti bruttopalkkaa ja jokaisessa palkanmaksussa myös lomakorvaus. Eli lomakorvauksen kera bruttopalkkasi on 12 €/tunti. Lyhyin keikka on 2 tuntia, pisin 4 tuntia. Palkanmaksu on työkeikkaa seuraavan kuukauden 15.pv. Yksittäisiä 2-4 tunnin työkeikkoja voi halutessaan ja yritysten sponsoroinnista riippuen tehdä enemmänkin.

TE-palvelut ovat mukana ja tukemassa näitä töitä.

Tuumasta toimeen - miten tämä toimii?

  1. Klikkaa alta "Hae meille"- painiketta. Siirryt Oman Kylän Apu-sivustolle, josta voit hakea mukaan.

Hae mukaan!