Mukavia ja vaihtelevia keikkatöitä Uudellamaalla!

05.07.2022

Haluaisitko sinä kuulua meidän iloiseen ja onnelliseen joukkoomme, jossa ikä on vain numero? Oletko ehkä eläkkeellä, eläkkeelle jäävä tai muuten lisätienestiä kaipaava? Kaipaatko merkityksellistä tekemistä, jossa panostasi todella arvostetaan ja käyntejäsi odotetaan?

Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme henkilö. Meillä tarjotaan mukavia ja vaihtelevia keikkatöitä Uudenmaan alueella. Töitä on tarjolla erilaisilla viikkotunneilla ja sinulla on mahdollisuus vaikuttaa omaan tuntimäärääsi.

Meillä tyypillisiä keikkatöitä ovat mm. 
💛 lastenhoito
💛 kodinhoito (siivous, pyykkihuolto, ikkunanpesu jne.)
💛 ruoanlaitto valmiista reseptistä
💛 piha- ja puutarhatyöt
💛 pienet remontit (edellytämme remontointi- tai kiinteistöhuoltotaustaa)

Etsimämme henkilö on ehdottomasti luotettava ja omaa hyvän, positiivisen asenteen. Saatat olla tarkka siivousalan kokenut konkari tai suuri sydäminen lastenhoitaja, tai ehkä ulkona työskentely kädet mullassa onkin sinun juttusi. Meillä saat keikkailla omien aikataulujesi ja tilanteesi mukaan, odotamme kuitenkin, että pystyt sitoutumaan sovittuihin töihin ja perheeseen. Tukenasi on koko Onnexin iloinen ja auttavainen poppoo. Työntekijöillämme on myös oikeus  yritysasiakkaamme tarjoamiin etuihin, joita ei muualta saa.


Onnexi Oy on takana on vahva visio siitä, että tulevaisuudessa voittavia ja pärjääviä yhteiskuntia ovat ne, joissa kaikki ikäluokat saadaan mukaan aktiivisiksi tekijöiksi. Meillä on Suomessa valtava potentiaali vanhemmassa ikäluokassamme. Uskomme vahvasti siihen, että nuorissa on tulevaisuus, mutta vanhemmissa viisaus, kokemus ja osaaminen. Me välitämme työntekijöistämme. Olemme Avainlippu-merkin ylpeitä kantajia sekä Suomalaisen työnliiton jäseniä. Meillä on kunnia sanoa, että olemme yrityksenä saaneet Yhteiskunnallisen yrityksen-merkin.