Mukavia ja vaihtelevia keikkatöitä pääkaupunkiseudulla!

20.12.2022

Haluaisitko sinä kuulua meidän iloiseen ja onnelliseen joukkoomme, jossa ikä on vain numeroita? Oletko ehkä eläkkeellä, eläkkeelle jäävä tai muuten lisätienestiä kaipaava? Kaipaatko merkityksellistä tekemistä, jossa panostasi todella arvostetaan ja käyntejäsi odotetaan?

Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme henkilö. Meillä on tarjolla mukavia ja vaihtelevia keikkatöitä pääkaupunkiseudulla. 

Meillä tyypillisiä keikkatöitä ovat mm. 
💛 lastenhoito
💛 kodinhoito (siivous, pyykkihuolto, ikkunanpesu jne.)
💛 ruoanlaitto 
💛 piha- ja puutarhatyöt
💛 ikäihmisten auttaminen

Etsimämme henkilö on ehdottomasti luotettava ja omaa hyvän, positiivisen asenteen. Saatat olla tarkka siivousalan kokenut konkari tai suuri sydäminen lastenhoitaja, tai ehkä et kumpaakaan näistä. Meillä huomioidaan sinun toiveesi ja kiinnostuksesi kohteet, saat itse vaikuttaa, minkälaisille työkeikoille lähdet.

Meillä saat keikkailla omien aikataulujesi ja tilanteesi mukaan, odotamme kuitenkin, että pystyt sitoutumaan sovittuihin töihin ja asiakkaaseen. Tukenasi on koko Onnexin iloinen ja auttavainen poppoo sekä mahtavat asiakkaat.


Onnexi Oy on takana on vahva visio siitä, että tulevaisuudessa voittavia ja pärjääviä yhteiskuntia ovat ne, joissa kaikki ikäluokat saadaan mukaan aktiivisiksi tekijöiksi. Meillä on Suomessa valtava potentiaali vanhemmassa ikäluokassamme. Uskomme vahvasti siihen, että nuorissa on tulevaisuus, mutta vanhemmissa viisaus, kokemus ja osaaminen. Me välitämme työntekijöistämme. Olemme Avainlippu-merkin ylpeitä kantajia sekä Suomalaisen työnliiton jäseniä. Meillä on kunnia sanoa, että olemme yrityksenä saaneet Yhteiskunnallisen yrityksen-merkin.