Haetaan Lahden alueelle Kauppiaalle Luottorinkiin ruokakaupan töistä kiinnostuneita

05.07.2021

Oletko kokenut ja pitkän uran kauppa-alalla tehnyt henkilö tai onko työskentely kaupassa, asiakkaiden parissa nuoruuden toteutumaton haaveesi? Tai oletko tehnyt muutoin ihmisläheistä, asiakaspalveluhenkistä työtä urallasi ja jäänyt kaipaamaan sen "vauhtia ja vaarallisia tilanteita" sekä puolin ja toisin ilahduttavia kohtaamisia? 

Nyt on mahdollisuutesi hakea mukaan uudenlaiseen Kauppiaan Luottorinkiin Lahden suunnassa!

Haemme 3-4 henkilöä Luottorinkiin joustaviin resurssitarpeisiin esim. hyllytykseen, inventointeihin, isompiin kertaluonteisiin siivouksiin, verkkokauppakeräilyihin ja tarv. kotiinkuljetuksiin sekä 2022 remontin aikaisiin erilaisiin resurssitarpeisiin. Yksittäinen työvuoro on minimissään 3 tuntia, tyypillisesti 3-6 tuntia per päivä. Työvuoroja on vaihtelevasti eri viikkoina ja Tekijä on aina joku teistä 3-4 henkilön Luottoringissä.

Haemme ihmisiä, jotka nauttivat asiakaspalvelusta, tulevat toimeen monenlaisten ihmisten kanssa ja tarttuvat omatoimisesti eri tehtäviin. 

Tultuasi valituksi tähän Luottorinkiin työpaikka eli kauppa on aina sama, jolloin opit nopeasti kaupan paikat, tavat, työkaverit ja asiakkaat. Pääset osaksi kaupan ja lähialueen ihmisten arkea. 

Jos sinulla on auto, se helpottaa työvuoroihin kulkemista.

Palkkaus kaupan TES:in mukaisesti. Tarvittaessa töihin kutsuttavaa työtä. Vapaus valita ottaako vai jättääkö tarjotut vuorot.

Hae mukaan!

Tai vinkkaa kaverille tästä alta jakamalla facebookissa tai twiittaamalla.

Hae mukaan Kauppiaan Luottorinkiin!

Hae meille!