Haetaan kodinhoitajia ja varamummeja sekä varapappoja pääkaupunkiseudulle!

18.01.2022

Haetaan luotettavia ja tunnollisia tekijöitä kodinhoitoon sekä lastenhoitotehtäviin. 

- OmaKodinhoitaja huolehtii monipuolisesti asiakkaidemme kodeista. OmaKodinhoitajat ovat kokeneita ihmisläheisiä senioreita, niitä avuliaita, osaavia naapurin rouvia ja herroja. Meillä ei pelätä tarttua tarvittaessa vessanharjaan, pestä vessanpönttö tai siitepölystä harmaaksi pinttyneet ikkunat. Meillä uskalletaan lähteä reippaasti keikoille ja huolehditaan aina asiakkaiden tarpeista, suurella sydämellä ja ilolla tietenkin.

- Lastenhoito: Onnexi on Varamummoja ja varapappoja! Onko lapselle mitään tärkeämpää kuin luotettava, läsnäoleva ihminen?

Onni on kun lapset voivat hyvin ja kasvavat. Onnexi Varamummot ja Varapapat ovat elämää nähneet, tietävät mitä arki lapsiperheessä on ja osaavat olla läsnä lapsen parhaaksi. He ovat itsekin äitejä, isiä, isoäitejä ja isoisiä. Perheen tarpeen mukaan meidän ihmisemme tekevät mitä milloinkin tarvitsee, on se muksujen vientiä läheiseen leikkipuistoon tai ruuanlaittoa tai parittomien sukkien parien metsästämistä tai muuta kodinhoitoa. Parhaimmillaan olet oikea varamummo, perheelle tärkeä, pitkäaikainen luottoaikuinen ja teet samoja tehtäviä, joita lasten omakin mummo tekisi lasten kodissa.

Nyt etsimme pääkaupunkiseudulle ehdottomasti luotettavia kodinhoitajia sekä varamummeja ja varapappoja. Työtehtäviisi kuuluu asiakkaan toiveiden mukaan sovitut asiat, joita voi olla mm. ylläpitosiivous, pyykkihuolto, tavaroiden järjestely, lastenhoito jne. Töitä on tarjolla joustavasti ja tuntimäärästä on mahdollisuus keskustella. Olethan kuitenkin valmis sitoutumaan etenkin varamummina tai varapappana oloon. Lapsille ei ole mikään niin tärkeää kuin tutustua samaan, tuttuun aikuiseen.

Jos olet tunnollinen, luotettava ja kaipaat lisätienestejä, olet etsimämme henkilö! Emme edellytä ammattisiivoojan taustaa, mutta tarkkuutta ja reippautta tarttua hommiin sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Lastenhoidosta edellytämme jonkinlaista kokemusta sekä mahdollisuutta sitoutua toimimaan varamummina tai varapappana perheessä.

Hae mukaan jo tänään! Odottelemme hakemustasi.