— Blogiarkisto —

Pysyykö sinulla lapio kädessä säällä kuin säällä? Oletko luotettava, oma-aloitteinen ja etsit mukavia keikkatöitä eläkkeen lisäksi? Jos vastasit kyllä, olet etsimämme henkilö!

Etsitään erilaisiin keikkatöihin tekijöitä Riihimäen seudulta. Meillä jokainen työntekijä on arvostettu ja haluamme tukea työntekijöidemme omia vahvuuksia sekä kiinnostuksen kohteita.

Haluatko mahdollisuuden lisätienestille? Etsitkö siistiä sisätyötä, jossa on mukavat työkaverit? Oletko kuin ''kala vedessä'' toimistotyön vauhdikkaassa arjessa?

Haluatko mielekästä tekemistä päiviisi? Etsitkö lisätienestiä tai keikkaluontoista työtä? Haluatko itse vaikuttaa tuntimäärääsi? Oletko ehdottomasti luotettava? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme henkilö!

Etsitkö mielekästä tekemistä ja aktiivisuutta arkeesi? Tässä mainio mahdollisuus työskennellä tutuksi tulevan yritysasiakkaamme kohteessa jatkuvina käynteinä n. kerran viikossa.

OmaKodinhoitaja huolehtii monipuolisesti asiakkaidemme kodeista. OmaKodinhoitajat ovat kokeneita ihmisläheisiä senioreita, niitä avuliaita, osaavia naapurin rouvia ja herroja. Meillä ei pelätä tarttua tarvittaessa vessanharjaan, pestä vessanpönttö tai siitepölystä harmaaksi pinttyneet ikkunat. Meillä uskalletaan lähteä reippaasti keikoille ja...