— Blogiarkisto —

Haluatko mahdollisuuden lisätienestille? Etsitkö siistiä sisätyötä, jossa on mukavat työkaverit? Oletko kuin ''kala vedessä'' toimistotyön vauhdikkaassa arjessa?

Haluatko mielekästä tekemistä päiviisi? Etsitkö lisätienestiä tai keikkaluontoista työtä? Haluatko itse vaikuttaa tuntimäärääsi? Oletko ehdottomasti luotettava? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme henkilö!

Etsitkö mielekästä tekemistä ja aktiivisuutta arkeesi? Tässä mainio mahdollisuus työskennellä tutuksi tulevan yritysasiakkaamme kohteessa jatkuvina käynteinä n. kerran viikossa.

Sykkiikö sydämesi myynnille? Palatko halusta asiakaspalveluun?Oletko kuin kala vedessä digitaalisissa kanavissa?Haluatko päästä osaksi merkityksellistä ja vastuullista start-up:ia?

Oletko kokenut ja pitkän uran kauppa-alalla tehnyt henkilö tai onko työskentely kaupassa, asiakkaiden parissa nuoruuden toteutumaton haaveesi? Tai oletko tehnyt muutoin ihmisläheistä, asiakaspalveluhenkistä työtä urallasi ja jäänyt kaipaamaan sen "vauhtia ja vaarallisia tilanteita" sekä puolin ja toisin ilahduttavia kohtaamisia?