Remonttitaitoisia reippaita tekijöitä Hämeenlinnaan

29.12.2022

Haluatko tulla mukaan vauhdikkaisiin keikkatöihin iloiseen porukkaan, jossa ikä on vain numero? Tykkäätkö tekemisen meiningistä ja kaipaat lisätienestiä esimerkiksi eläkkeesi päälle? Siinä tapauksessa jatka lukemista. 

Etsitään Hämeenlinnaan reippaita tekijöitä pieniin kodin- ja kiinteistönkunnostustöihin, isännöitsijöiden avuksi sekä erilaisiin piha- ja puutarhahuoltotöihin

Jos olet:

-Luotettava

-Valmis sitoutumaan kohteeseen sovituksi ajaksi

-Työntekoa pelkäämätön 

-Kertakaikkisen hyvä tyyppi


Toivomme, että sinulla pysyy vasara kädessä tai olet kartuttanut osaamista vaikka kiinteistöhuoltopuolella. Työ on keikkaluontoista ja saat itse määritellä, millaisia töitä ja kuinka kaukaa niitä haluat ottaa vastaan. 

Hae mukaan kasvavaan joukkoomme jo tänään! Odottelemme hakemustasi.


Onnexi Oy on takana on vahva visio siitä, että tulevaisuudessa voittavia ja pärjääviä yhteiskuntia ovat ne, joissa kaikki ikäluokat saadaan mukaan aktiivisiksi tekijöiksi. Meillä on Suomessa valtava potentiaali vanhemmassa ikäluokassamme. Uskomme vahvasti siihen, että nuorissa on tulevaisuus, mutta vanhemmissa viisaus, kokemus ja osaaminen. Me välitämme työntekijöistämme. Olemme Avainlippu-merkin ylpeitä kantajia sekä Suomalaisen työnliiton jäseniä. Meillä on kunnia sanoa, että olemme yrityksenä saaneet Yhteiskunnallisen yrityksen-merkin.