OmaKodinhoitajat, Varamummot ja -papat, 

08.09.2021

Uusimaa, Kanta-Häme, Pirkanmaa, Varsinais-Suomi, Satakunta sekä Lahden seutu O'Hoi!

Lapset - Onnexi on Varamummoja ja varapappoja! Onko lapselle mitään tärkeämpää kuin luotettava, läsnäoleva ihminen?

Onni on kun lapset voivat hyvin ja kasvavat. Onnexi Varamummot ja Varapapat ovat elämää nähneet, tietävät mitä arki lapsiperheessä on ja osaavat olla läsnä lapsen parhaaksi. He ovat itsekin äitejä, isiä, isoäitejä ja isoisiä. Perheen tarpeen mukaan meidän ihmisemme tekevät mitä milloinkin tarvitsee, on se muksujen vientiä läheiseen leikkipuistoon tai ruuanlaittoa tai parittomien sukkien parien metsästämistä tai muuta kodinhoitoa. Parhaimmillaan olet oikea varamummo, perheelle tärkeä, pitkäaikainen luottoaikuinen ja teet samoja tehtäviä, joita lasten omakin mummo tekisi lasten kodissa.

Siivouspalvelut - OmaKodinhoitaja huolehtii monipuolisesti. OmaKodinhoitajat ovat kokeneita ihmisläheisiä senioreita, niitä avuliaita, osaavia naapurin rouvia ja herroja. Meillä ei pelätä tarttua tarvittaessa vessanharjaan ja pestä vessanpönttö. Tai siitepölystä harmaaksi pinttyneet ikkunat. Meiltä löytyy tekijät jatkuviin ylläpitosiivouksiin tai kerta käynteinä suurempaan siivoukseen.

Jos olet tunnollinen, luotettava ja kaipaat lisätienestejä, olet etsimämme henkilö! Meillä saat itse valita, milloin ja minkälaisille keikoille haluat lähteä. 

 

Mitä meillä voi tehdä?

  • Varamummon/-papan tehtävät: Lastenhoito ja kodinhoito
  • Kodin siivous ja ikkunanpesu
  • Kodin pyykkivuoren hallinta, silitys ja huolehtiminen
  • Ruuanlaitto ja leivonta
  • Asiointi ja järjestely

Hae mukaan!