1. Lempimummot ja -papat kotien avuksi

04.04.2022

Lapset

Onnexi on Lempimummoja ja Lempipappoja! Tai Vauhtimummo/vaari tai jopa Hurjamummo/vaari isompaan tarpeeseen! Onko lapselle mitään tärkeämpää kuin luotettava, läsnäoleva ihminen?

Onni on kun lapset voivat hyvin ja kasvavat. Onnexin Lempimummot ja Lempipapat ovat elämää nähneet, tietävät mitä arki lapsiperheessä on ja osaavat olla läsnä lapsen parhaaksi. He ovat itsekin äitejä, isiä, isoäitejä ja isoisiä. Perheen tarpeen mukaan meidän ihmisemme tekevät mitä milloinkin tarvitsee, on se muksujen vientiä läheiseen leikkipuistoon tai ruuanlaittoa tai parittomien sukkien parien metsästämistä tai muuta kodinhoitoa. Parhaimmillaan olet oikea varamummo tai varapappa, perheelle tärkeä, pitkäaikainen luottoaikuinen ja teet samanlaisia tehtäviä, joita lasten omakin mummo tai pappa tekisi lasten kodissa.

Ikäihmiset

Lempimummo tai Lempipappa huolehtii monipuolisesti. Tai Vauhtimummo/vaari tai jopa Hurjamummo/vaari isompaan tarpeeseen!

He ovat kokeneita ihmisläheisiä senioreita, niitä avuliaita, osaavia naapurin rouvia ja herroja. 

Meillä ei pelätä tarttua tarvittaessa vessanharjaan ja pestä ikäihmisen vessanpönttö. Tai siitepölystä harmaaksi pinttyneet ikkunat. Kuka muukaan ne tekisi, jos omat voimat eivät enää riitä eivätkä omaiset aina pääse? Tai paistaa pannukakku, tehdä yhdessä lapsuuden rakkaita ruokia tai leivonnaisia. Tai lähteä yhdessä jaloittelemaan tai antamaan rollaattorille kyytiä ulkoilmaan, haistelemaan kesän tuoksuja, ihmettelemään syksyn väriloistoa, näkemään turvallisen ulkoiluttajan kanssa ihmisiä ja elämää. 


Mitä meillä voi tehdä?

  • Lempimummon/-papan tehtävät: Lastenhoito ja kodinhoito
  • Kodin siivous ja ikkunanpesu
  • Kodin pyykkivuoren hallinta, silitys ja huolehtiminen
  • Ruuanlaitto ja leivonta
  • Ulkoilutus, Asiointi

Onnexi on nyt AgeIn, joten tule meille alta avautuvan AgeIn palvelun kautta.

Olisitko Sinä tällainen?


Lempimummo 8 h/kk

Yhteensä 8 h/kk välittävää, lämmintä huolenpitoa kodista, pihasta, läheisistä, Asiakkaillemme tärkeistä asioista. Rakkkaille ikäihmisille kotiin apulaiseksi, tueksi ja turvaksi, seurustelusta puhumattakaan. Lapsiperheelle ensiavuksi arkeen

Tyypillisesti yksi käynti - 2 h viikossa tai 2 käyntiä - 4h kuukaudessa.

Lempivaari 8 h/kk

Yhteensä 8 h/kk välittävää ja lämmintä huolenpitoa omasta tai läheisen kodista, pihasta, mökistä, kiinteistöstä, miksei vaikka turvallisia onkireissuja lähijoelle, turvallista yhdessäoloa.

Tyypillisesti yksi käynti - 2 h viikossa tai 2 käyntiä - 4h kuukaudessa.

Vauhtimummo/vaari 16 h/kk

Kun tarve kasvaa, tarvitaan Vauhtimummo/vaari paikalle! Kaikkien parittomien sukkien sankari ja pyykkirallin väsymätön kesyttäjä, maukkaan kotiruuan taitaja ja ruuhkavuosien kokenut konkari - itsekin äiti ja isoäiti/isä ja vaari.

Yhteensä 16 h/kk välittävää huolenpitoa, joustavasti kaikenlaista, mitä asiakkaan koti ja perhe tarvitsevatkaan. Tyypillisesti yksi käynti - 4 h viikossa.

Hurjamummo/vaari 24 h/kk

Välillä elämässä sattuu ja tapahtuu enemmänkin ja kiire vie aikaa kaikelta muulta. Läheiset kuitenkin pysyvät. Avuksi tulee tällöin Hurjamummo/vaari kuukaudeksi kaikkeen, mitä kodissa ja perheessä tarvitaankin. 

 Yhteensä 24 h/kk välittävää, joustavaa huolenpitoa. Tyypillisesti 1-2 käyntiä viikossa, 8h tai 2 kertaa 4h viikossa.

Hae mukaan!