Kodinhoitaja Kirkkonummelle!

18.01.2022

OmaKodinhoitaja huolehtii monipuolisesti asiakkaidemme kodeista. OmaKodinhoitajat ovat kokeneita ihmisläheisiä senioreita, niitä avuliaita, osaavia naapurin rouvia ja herroja. Meillä ei pelätä tarttua tarvittaessa vessanharjaan, pestä vessanpönttö tai siitepölystä harmaaksi pinttyneet ikkunat. Meillä uskalletaan lähteä reippaasti keikoille ja huolehditaan aina asiakkaiden tarpeista, suurella sydämellä ja ilolla tietenkin.

Nyt etsimme Kirkkonummelle ja lähialueille ehdottomasti luotettavia kodinhoitajia. Työtehtäviisi kuuluu asiakkaan toiveiden mukaan sovitut asiat, joita voi olla mm. ylläpitosiivous, pyykkihuolto, tavaroiden järjestely jne. Mahdollisuus myös lastenhoitoapuun. Töitä on tarjolla joustavasti ja tuntimäärästä on mahdollisuus keskustella. Olethan kuitenkin valmis sitoutumaan siinä määrin, että sovitut kohteet ja tuntimäärä kohteessa täyttyy.

Jos olet tunnollinen, luotettava ja kaipaat lisätienestejä, olet etsimämme henkilö! Emme edellytä ammattisiivoojan taustaa, mutta tarkkuutta ja reippautta tarttua hommiin sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn.

Hae mukaan jo tänään! Odottelemme hakemustasi.

Haluatko ottaa meihin yhteyttä?